REKRUTTERING

Dedikeret Rekruttering Rykker – ikke bare en ny medarbejder, men den rigtige medarbejder

Ligheder mellem rekruttering og budgetlægning

Dygtige og motiverede medarbejdere er nøglen til succes. Dit team er med til at afgøre om din virksomhed går fra potentiale til succes. Derfor bør du tage rekruttering mindst lige så alvorligt som at lægge næste års budget. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Jeg er ikke brancheekspert. Til gengæld er jeg ekspert i mennesker.

Rammer du nogensinde ved siden af?

Jeg ville ønske, jeg kunne sige nej. Men hånden på hjertet det gør jeg. Ikke ofte. Men det hænder, for jeg er ikke profetisk.

At finde nye medarbejdere til en virksomhed, handler ikke om søm og skruer, men om mennesker. Mennesker af kød og blod. Og desværre sker det, at mennesker fra tid til anden alligevel ikke passer ind i den rolle, de var tiltænkt.

Måles på min succesrate

Sandsynligheden er lille. Den professionelle rekrutteringsproces, hvor mit blik gennem mange år er trænet til at vurdere kandidaters faglighed og personlighed, motivation og drive ud fra CV, samtaler og tests foruden den løbende dialog med både leder og kandidater, sikrer en høj succesrate. For det er det, jeg måles på. Jeg er stolt af mine mange trofaste kunde- og kandidatsamarbejder.

FAQ

Hvis vi kontakter O'Sullivan Consulting, hvem kommer så?

Der er kun mig, og der kommer ikke flere. Min filosofi er: Hellere færre kunder og længerevarende samarbejder end samlebåndsforløb.

Hvad får jeg, hvis jeg anvender professionel hjælp til ansættelser?
  • Du sparer tid. Gør det, du er bedst til. Det gør jeg:).
  • Du får et effektivt og grundigt rekrutteringsforløb.
  • Du får adgang til et større netværk.
  • Du får en ekstern vurdering af kandidaternes motivation og talenter.
  • Du får en fortrolig og løbende sparring om forløbet. inkl. plads i organisationen, lønpakke, mv.
  • Du får stor sandsynlighed for succes ved ansættelser!
Hvilke typer firmaer rekrutterer du til?

Fælles for dem er, at de er videnstunge, oftest med et teknologi-snit.

Fra 3 til 2,300 medarbejder: Den mindste virksomhed, jeg har arbejdet med havde 3 ansatte. De skulle have en kinesisk kandidat testet. Den største har ca.2,300 medarbejdere.

Geografisk er kunderne mestendels i Danmark, men også i Medicon Village i Lund, i Hamborg samt et datterselskab i New Jersey.

Hvilke profiler rekrutterer du?

Jeg er ikke brancheekspert. Til gengæld er jeg ekspert inden for ‘mennesker’.

Mit blik er trænet til at vurdere kandidaters faglighed og personlighed ud fra CV, tests og samtalerne undervejs i processen.

Profilernes faglighed spænder fra elektrofysiologer til UX-specialister, fra bogholdere til projektlere, fra Business Development Managers til application engineers, fra Sales Managers til CEOs.

Nationaliteter rækker fra New Zealand og Kina out east. Så er der færinger og islændinge i det kolde Nord. Nordamerikanere har jeg et blødt punkt for som halv-amerikaner. Østeuropæere har jeg gode erfaringer med, da de ofte er klassisk skolet og kan deres stof. De har en god arbejdsindstilling – og så sætter de ofte pris på den danske måde at arbejde og leve på.

Hvordan ligger du prismæssigt i forhold til andre?

Jeg har næsten ingen overhead-udgifter i form af ansatte, kostbar husleje, mv. Da jeg også sætter pris på at kunne arbejde med SMV, har jeg sat priserne, så også de små og nye virksomheder kan være med.

Du kan finde priserne for Karrieresparring & PersonProfil på hjemmesiden. .

Rekruttering sker til konkurrencedygtige priser og tolv måneders garanti tilbydes. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere.

Gør det du er bedst til – og få professionel assistance

Vil du helst bruge din tid på det, du er bedst til og undgå fejlansættelser? Svaret er nok ja-tak.

Jeg har mange års erfaring i rekruttering og ved, hvor afgørende det er for en virksomhed at få de rigtige medarbejdere fra starten – og beholde dem. Ansættelser, oplæring og fastholdelse af medarbejdere er tidskrævende. Derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp til ikke blot at få en ny medarbejder, men den rigtige medarbejder.

KONTAKT MIG for at høre mere på M +45 5122 1979 eller birgit@osullivan.dk

Rekruttering - O`Sullivan Consulting