KARRIERE

Sæt dig i førersædet af din karriere

Drømmejobbet findes

Nye øjne på sagen. Drømmejob­bet findes. Altså dit drømmejob.

  • Drømmer du om at skifte spor?
  • Ønsker du større ansvar?
  • Er du kørt fast i jobbet?
  • Eller er du ikke kommet i gang med din karriere?

Jeg kommer ikke med svarene. Jeg stiller spørgsmål og udfordrer. Jeg skubber lidt til dine komfortzoner (fast løn, kollegerne, rutiner, …), hvis det er det, der er behov for.

Om det er en traditionel karrierestige, du er på vej op ad eller et mere labyrintisk arbejdsliv, så skræddersyr jeg enkelttimer, forløb og emner til dig.

Her er nogle eksempler på emner:

  • PersonProfil, læs mere om PersonProfil
  • Karriereveje identificeres
  • Det synlige & usynlige jobmarked
  • Brug af netværk
  • Jobinterview, træning
  • Markedsværdi & lønforhandling

Altså, du får hjælp til at finde retning, energi, vilje og tro på drømmejobbet. For du sætter dig i førersædet af din karriere.

Det siger mine kunder

Frese Group

“Birgit har tidligere hjulpet til ansættelser i firmaet, så det var naturligt at kontakte hende, da jeg skulle finde en ny salgskonsulent. Forløbet var på alle måder en rigtig positiv oplevelse. Man er jo i forvejen lidt under pres, når man står og mangler en mand. Så jeg kunne godt blive lidt forpustet over, at skulle igennem en ressourcekrævende ansættelses-proces. Men Birgit kendte jo firmaet, så jobannoncen blev til på ingen tid – lidt uddybende beskrivelser fra mig og lidt relevante rettelser fra Birgit, så var den på plads.

Alle ansøgnings-screeninger og indledende samtaler overlod jeg trygt til Birgit – og var først med, da der “kom kød på”. Når vi i firmaet ikke har en stor HR afdeling, var det betryggende med en kyndig person, så både udvælgelsen af den rigtige medarbejder samt alle formaliteterne omkring ansættelsen blev rigtig.”
HR Director Tina Sofie Frese, Frese Group

Frese

Læs mere

Peter Jahn & Partnere A/S

"Vi har stor glæde af de personprofiler, som Birgit udarbejder til os i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere. I denne forbindelse oplever vi at vi nemt og hurtigt modtager kvalificerede og præcise personprofiler, som i den grad sikrer at vi får rekrutteret de rigtige medarbejdere."

Partner Martin Daniel Nielsen, Peter Jahn & Partnere A/S

Slagelse provsti

Birgit O’Sullivan har været en uvurderlig hjælp til at få fundet den rette Office Manager/provstisekretær til Slagelse provsti. Birgit har hjulpet med at få lavet et godt og fyldestgørende stillingsopslag, og ud af henved 130 ansøgere har Birgit udvalgt 6 ansøgere til de afsluttende samtaler. Der har været tale om et professionelt og fleksibelt samarbejde, som har betydet, at vi forholdsvis hurtigt fik ansat den helt rigtige sekretær, som uden videre har kunne indgå i det travle og alsidige arbejde på provstikontoret.

Provst Ulla Thorbjørn Hansen, Slagelse provsti

folkekirken

Biolin Scientific

“På tværs af en mindre global organisation har Birgits assistance med rekrutteringer, personprofilering og testinterviews gjort os i stand til at holde den røde tråd i vores ansættelser lige fra bogholderi til biologi over logistik og salg.”

CCO Morten Rytter Sunesen, Flow Robotics
(Før Vice-President Drug Discovery, Biolin Scientific)

biolinscientific

GO Forlag

“GO-Forlaget er en mindre virksomhed med professionelle specialister. Som leder er en af mine vigtigste opgaver at ansætte de rigtige, og her bruger jeg Birgit til at lave en PersonProfil af topkandidaterne. Kandidaten har hjemmefra taget en personlighedstest og en analytisk test. Selv om de er under pres, kommer Birgit rundt om de væsentlige ting på en spændende og positiv måde. Birgits testinterviews har gjort mig meget mere sikker og oplyst ved ansættelsen.”

Adm. Dir. Tove From Jørgensen, GO Forlag

GO Forlaget A/S

OFS Fitel Denmark

Birgits hjælp er altid 110% professional, veltilrettelagt og struktureret.

Vi er helt trygge ved at alle kandidater får en god, personlig og seriøs behandling, hvilket naturligvis er altafgørende for vores employer brand.

Birgit er dygtig til at sætte sig ind i virksomhedskulturen og til at screene kandidaterne i forhold til dette kriterie også. Hun har et godt, solidt og for vores branche relevant netværk, som sikrer, at hun/vi får afdækket hele det relevante kandidatmarked.

Birgit er fleksibel i forhold til den enkelte rekrutteringsproces, hun er vedholdende – også på de svære profiler – og hun er dygtig til at holde os orienteret undervejs i processen, så vi hele tiden er opdateret. Alt i alt altid en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med Birgit, som vi kun kan anbefale på det varmeste.

HR Manager Mie Fischer, OFS Fitel Denmark
(OFS står for Optical Fiber Solutions. Hovedsædet er i USA, ejere er japanske Furukawa)

Læs mere

PantoInspect

“Vores kommunikation har igennem hele forløbet været tillidsvækkende og vederhæftig. Birgit formår på en fremragende måde at sætte sig ind i kundens udfordringer. Hun skaffer overordentligt velkvalificerede kandidater, og opgaven følges til dørs med en rapport om hver enkelt nyansat. Hertil kommer, at opgaven bliver løst fleksibelt inden for de givne rammer.”

Managing Director Jesper Nørregaard, PantoInspect  (Malte Breiting er i dag Managing Director, som Birgit O'Sullivan har rekrutteret)

PantoInspect A/S, Image House

Kontakt

KONTAKT MIG for at høre mere:

et|icon_phone|

Telefon

et|icon_mail|
Karriere - O`Sullivan Consulting