REFERENCER

 

Det siger mine kunder

Frese Group

Birgits evner til at lære mennesket bag CV'et at kende under rekrutteringsprocessen er helt unik og enestående. Hendes holistiske, grundige og empatiske tilgang har sikret mit team fremragende medarbejdere.

Group Business Development & marketing Director Søren Wandy Pedersen

Frese

Peter Jahn & Partnere A/S

Vi har stor glæde af de personprofiler, som Birgit udarbejder til os i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere. I denne forbindelse oplever vi at vi nemt og hurtigt modtager kvalificerede og præcise personprofiler, som i den grad sikrer at vi får rekrutteret de rigtige medarbejdere.

Partner Martin Daniel Nielsen

Slagelse provsti

Birgit O’Sullivan har været en uvurderlig hjælp til at få fundet den rette Office Manager/provstisekretær til Slagelse provsti. Birgit har hjulpet med at få lavet et godt og fyldestgørende stillingsopslag, og ud af henved 130 ansøgere har Birgit udvalgt 6 ansøgere til de afsluttende samtaler. Der har været tale om et professionelt og fleksibelt samarbejde, som har betydet, at vi forholdsvis hurtigt fik ansat den helt rigtige sekretær, som uden videre har kunne indgå i det travle og alsidige arbejde på provstikontoret.

Provst Ulla Thorbjørn Hansen

Slagelse provsti

folkekirken

GO Forlag

GO-Forlaget er en mindre virksomhed med professionelle specialister. Som leder er en af mine vigtigste opgaver at ansætte de rigtige, og her bruger jeg Birgit til at lave en PersonProfil af topkandidaterne. Kandidaten har hjemmefra taget en personlighedstest og en analytisk test. Selv om de er under pres, kommer Birgit rundt om de væsentlige ting på en spændende og positiv måde. Birgits testinterviews har gjort mig meget mere sikker og oplyst ved ansættelsen.

Adm. Dir. Tove From Jørgensen

GO Forlaget A/S

Frese Group

Birgit har tidligere hjulpet til ansættelser i firmaet, så det var naturligt at kontakte hende, da jeg skulle finde en ny salgskonsulent. Forløbet var på alle måder en rigtig positiv oplevelse. Man er jo i forvejen lidt under pres, når man står og mangler en mand. Så jeg kunne godt blive lidt forpustet over, at skulle igennem en ressourcekrævende ansættelses-proces. Men Birgit kendte jo firmaet, så jobannoncen blev til på ingen tid – lidt uddybende beskrivelser fra mig og lidt relevante rettelser fra Birgit, så var den på plads.

Alle ansøgnings-screeninger og indledende samtaler overlod jeg trygt til Birgit – og var først med, da der “kom kød på”. Når vi i firmaet ikke har en stor HR afdeling, var det betryggende med en kyndig person, så både udvælgelsen af den rigtige medarbejder samt alle formaliteterne omkring ansættelsen blev rigtig.
HR Director Tina Sofie Frese

Frese

Læs mere

OFS Fitel Denmark

Birgits hjælp er altid 110% professional, veltilrettelagt og struktureret.

Vi er helt trygge ved at alle kandidater får en god, personlig og seriøs behandling, hvilket naturligvis er altafgørende for vores employer brand.

Birgit er dygtig til at sætte sig ind i virksomhedskulturen og til at screene kandidaterne i forhold til dette kriterie også. Hun har et godt, solidt og for vores branche relevant netværk, som sikrer, at hun/vi får afdækket hele det relevante kandidatmarked.

Birgit er fleksibel i forhold til den enkelte rekrutteringsproces, hun er vedholdende – også på de svære profiler – og hun er dygtig til at holde os orienteret undervejs i processen, så vi hele tiden er opdateret. Alt i alt altid en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med Birgit, som vi kun kan anbefale på det varmeste.

HR Manager Mie Fischer, OFS Fitel Denmark

Læs mere

PantoInspect

Vores kommunikation har igennem hele forløbet været tillidsvækkende og vederhæftig. Birgit formår på en fremragende måde at sætte sig ind i kundens udfordringer. Hun skaffer overordentligt velkvalificerede kandidater, og opgaven følges til dørs med en rapport om hver enkelt nyansat. Hertil kommer, at opgaven bliver løst fleksibelt inden for de givne rammer.

Managing Director Jesper Nørregaard, PantoInspect 

(Malte Breiting er i dag Managing Director, som Birgit O'Sullivan har rekrutteret)

PantoInspect A/S, Image House

Ørsted

Career sparring

I met Birgit while pondering over the idea of giving my career a new impulse and a new direction. She helped me a lot with her insights, her knowledge and experience with the Danish market, and she quickly managed to identify my professional needs and expectations. Not only did she provide me with targeted advice, she also helped me challenge my views on some concrete aspects of my thought process and to think outside the box. My interactions with her played an important role in my professional journey and helped me make the right decision. Birgit is a dedicated coach and head-hunter. I am very grateful for her help and feel lucky I got a chance to meet her.

Senior Quantative Analyst Rémi Piatek

Ørsted

 

 

 

ESS, European Spallation Source

Lyt til Birgits råd og vejledning, hun ved, hvad hun taler om! Jeg fik jobbet, fordi jeg med Birgits hjælp turde stole på mine styrker og mit instinkt.

Head of Innovation & Industry, Jimmy Binderup Andersen

ESS

 

 

 

 

Roskilde Domkirke

Karrieresparring

Efter bar en enkelt samtale med Birgit blev der vendt godt op og ned på mine karrieredrømme. Hun har et arsenal af konkrete forslag til videreudvikling og altid eksempler på forbilleder... og skrækeksempler!

Korleder Egil Kolind 

Roskilde domkirke