Om O´Sullivan Consulting

Rekruttering & HR med sund fornuft og forretningen i centrum

Om O`Sullivan Consulting

Virksomheden O’Sullivan Consulting er stiftet af Birgit O’Sullivan i 2004. Siden 2013 har jeg arbejdet 100% med rekruttering og HR-ydelser i O’Sullivan Consulting.

Min livsrejse har bevæget sig fra sognepræst & præstegård til headhunter & Kronprinsessegade ved Kongens Have. Fællesnævneren er blikket for det enkelte menneske og dets potentialer.

Jeg er kendt for at være dedikeret. Det gør jeg umage for, at du som kunde eller kandidat kan mærke. Det handler om dig. Jeg bliver en sparringspartner for dig.

Det sker ikke sjældent, at jeg undervejs i et interview med en kandidat siger, at dette job er ikke det rette for dig af de og de grunde. For i stedet for at lade som ingenting og sende et standardafslag, er det ofte bedre at bruge tiden på at give en oprigtig karrieresparring.

Ærlighed og professionalisme går hånd i hånd. Det kan mærkes og giver langvarige samarbejder med både kunder og kandidater. Faktisk er nogle af de kandidater, der ikke fik et job, senere blevet ambassadører og kunder, for de følte sig ikke kun set, men også forstået.

Om O`Sullivan Consulting

ERHVERVSKARRIERE i hovedtræk

Selvstændig  Rekruttering-, HR & Ledelseskonsulent, O’Sullivan Consulting ApS 2004-

HR Manager (deltid) i Frese A/S, 2009-2012

Rekrutteringskonsulent i People Capital Partner, Næsseslottet, 2008-2009

Kommunikationskonsulent for Biskop Jan Lindhardt & Peter Fischer-Møller (deltid), 2004-2009

HR & Kommunikationskonsulent i OFS, tidligere Lucent Technologies, 2001-2004

Sognepræst i Vigersted og Kværkeby på Midtsjælland, 1992-2000

Læs mere

 

UDDANNELSE

Board Leadership & Corporate Governance, CBS 2014

HR-Master, Probana Business School 2009 

M.Sc. Teologi, Københavns Universitet 1991

B.Sc. Offentlig Administration, Københavns Universitet 1990

Læs mere

 

CERTIFICERINGER

Wave Person- & Færdighedstests, Saville Consulting 2014
SHL Person- & Færdighedstests, SHL, i dag CEB 2008

BESTYRELSE – 360 grader fra CBS

Erfaring fra teknologi- og kulturverdenen samt fra bestyrelseslokalet – og er første kuld med CBS uddannelsen i God Selskabsledelse 2014.

Det jeg kan byde ind med, er aktiv bestyrelseserfaring, netværk og en række ofte oversete spidskompetencer såsom Human Ressources, Medarbejder- og Lederudvikling, Erfaring fra Teknologi- og Iværksættervirksomheder. Summa summarum, profilen er en cocktail med ingredienserne: Købmandskab, strategisk tænkning, dedikation – og så en god portion ’sund fornuft’.
Læs mere